Welkom camperaars

Welkom bij camperpark Kostverloren. Bij de naastgelegen Camping Kostverloren hebben wij een Camperpark gerealiseerd met 40 plaatsen. Iedere plaats is ruim van opzet, campers staan wat schuin geparkeerd zodat u toch wat van u af kan kijken. Naast de camper is er een mooie ruime plaats met gras waar u heerlijk kunt zitten. Iedere plek is afgescheiden door een stukje haag waardoor het duidelijk is wat uw plaats is. Op iedere plaats is 10 ampere stroom. We hebben geprobeerd veel ruimte en rust te creƫren met een uitzicht over de weilanden, brede paden en ieder een eigen stukje. Aan de achterzijde is een doorkijk gemaakt om het uitzicht nog beter te laten zijn, in deze doorkijk hebben we een jeu de boules baan gemaakt.( vergeet uw ballen niet ). Natuurlijk kun u gebruik maken van de wifi!

Verder hebben we een mooie bomenrij geplaatst op het middenterrein voor wat extra schaduw met daaronder wat banken, gezellig om even te kletsen of in de schaduw te zitten. Honden zijn welkom maar wel aangelijnd, ook op uw plaats. Ruim de uitwerpselen op ook als u langs in de berm loopt.

Sanitair. Wij hebben een sanitairunit met 5 x wc, urinoir, 2 wasruimtes met warm en koud water, 4 douches ( 0.50 ) en een aantal wastafels. Aan de buitenkant zijn er 3 afwasruimtes met warm en koud water. De ruimte wordt verwarmd door vloerverwarming. Rondom de unit is het verhard en de voorkant heeft een overkapping zodat u altijd droog staar. Naast de unit staat de afstort voor chemish toilet en er is een plek om vuil water te lozen de de tank te vullen met schoon water. Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van een wasmachine en droger. De papier en afvalcontainer staat net buiten het camperpark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Je kunt dagelijks tot 22 uur inchecken via de aanmeldzuil. Heb je een vraag waarmee we je kunnen helpen?