Camperpark Kostverloren

Bezoekadres
Oude Zeeweg 21
8071 TM Nunspeet

Postadres
Oude Zeeweg 21
8071 TM Nunspeet

Contactformulier

Route

Om grote drukte rond het centrum van Nunspeet te voorkomen en een route door de wijk raden wij aan de volgende route te volgen. U komt dan buiten Nunspeet om.

U komt vanaf A 50 en gaat richting Epe-Nunspeet, volg route vanaf spoor

U komt vanaf de A 28 en neemt afslag Epe – Nunspeet. 

Vanaf Amersfoort onderaan links af en vanaf Zwolle onderaan rechtsaf. 

Spoor over en bij de rotonde rechtsaf en borden Veluwemeer volgen. Ook bij de volgende borden Veluwemeer volgen. U steekt de doorgaande weg over en gaat bij de molen rechtdoor, eerste weg links is de Oude Zeeweg, na 400 mtr aan de rechterkant rijd u het landweggetje op. 

Gaat u bij de molen linksaf dan bij de splitsing (200 mtr) rechts aanhouden, bij de volgende kruising Hullerweg – Oude Zeeweg rechts afslaan en na 300 mtr aan de linkerkant, vanaf deze kant is het wat makkelijker om het landweggetje in te draaien.

Veel gestelde vragen

Honden zijn welkom, mits aangelijnd ook op uw eigen plaats. Ruim de hondenpoep op, ook langs het pad en als u bij de buren langs loopt. Wel zo fijn voor iedereen.

Ons camperpark is dusdanig gemaakt, dat u zelf kunt inchecken. Wanneer u nog vragen heeft kunt u een bericht via de whatsapp knop sturen op de site.

U kunt ‘s avonds tot 22 uur het terrein oprijden. Zondag geen aankomst (wel vertrek). Dankzij de aanmeldzuil kunt u zelf inchecken.

Chat openen
Je kunt dagelijks tot 22 uur inchecken via de aanmeldzuil. Heb je een vraag waarmee we je kunnen helpen?