Ons camperpark

Ons camperpark heeft 40 ruime camperplaatsen met

Honden zijn welkom, mits aangelijnd ook op uw eigen plaats. Ruim de hondenpoep op, ook langs het pad en als u bij de buren langs loopt. Wel zo fijn voor iedereen.

Ons camperpark is een zelfstandig camper terrein en ligt tegenover een aparte mini-camping en pannekoeken & theetuin. Als gast van het camperpark kunt u ook terecht bij de theetuin en de jeu de boules baan, dus neem uw ballen mee.

Sanitair

Ook het sanitair is op het terrein van ons camperpark. Er zijn 4 douches, 2 washokjes en wastafels . De ruimte wordt verwarmd met vloerverwarming. Douchen is tegen betaling van € 0,50. Er zijn 4 wc en 3 urinoirs. In de wc ruimte is ook een wasmachine en droger, tegen betaling te gebruiken ( munten hiervoor zijn bij de receptie te verkrijgen.)

Aan de buitenzijde hebben we een overkapping met 3 afwasplaatsen met warm en koud water.

Schoon en vuil water

Op het veld zijn 2 extra watertappunten gemaakt en naast de sanitair unit kunt u vuil water lozen en schoon water vullen. Ook het chemisch toilet kan hier worden geledigd.

Afval

Uw afval mag in de container naast de parkeerplaats, papier in de papiercontainer en glas in de glascontainer.  Kapotte stoelen, tafels of andere grote stukken die niet in de container passen neemt u mee naar huis en plaats deze niet naast of achter de container.

Chat openen
Je kunt dagelijks tot 22 uur inchecken via de aanmeldzuil. Heb je een vraag waarmee we je kunnen helpen?