Prijslijst

Prijslijst en aanmelden

U kunt bij camperpark Kostverloren niet reserveren, iedereen is welkom als er een plek beschikbaar is. Als u aan komt rijden zoekt u een plekje uit en daarna meld u zich in de Theetuin, aan de andere kant van het pad. U kunt zich daar inschrijven en betalen met pin of contant. U krijgt van ons een bevestiging mee die u voor het raam legt zodat wij kunnen zien dat u bij ons bent geweest. Wij zullen ook dagelijks een rondje over het park lopen voor een praatje of u heeft wat te vragen.

De aankomsttijden op het camperpark zijn na 13.00 uur. We hebben een vertrektijd tot 11.00 uur. Op zondag is er geen aankomst maar vertrek is mogelijk tot 11.00 uur. Honden zijn welkom maar wel aangelijnd. De uitwerpselen ruimt u op dit is wel zo fijn voor ons, de gasten en de buurt.

Als lid van de NKC of SVR betaald u per nacht € 15.00 inclusief 10 ampere stroom en toeristenbelasting. Bent u geen lid van de NKC of SVR dan betaald u € 16.50 per nacht dit is op basis van 2 personen. Overige kosten : douchen € 0.50. Honden aangelijnd ook op uw plaats € 1.00.