Prijzen

De kosten voor een overnachting komen op € 18.50 dit is inclusief stroom en toeristenbelasting op basis van 2 personen. Komt u alleen of met meer dan 2 personen zal dit worden aangepast. Uw hond mag mee, u betaald hiervoor € 0.50 per hond per nacht. Bij de aanmeldzuil hangen zakjes die u kunt gebruiken om de uitwerpselen op te ruime.

Voor de douche betaalt u € 0,50

Wij werken met een aanmeldzuil. Nadat u een plaats heeft uitgezocht en de camper heeft geinstalleerd loopt u naar de aanmeldzuil om u aan te melden en met pin te betalen. Wilt u contant betalen dan meld u zich wel aan via de zuil, maar betaald niet met pin. Een medewerker komt later op de dag bij u langs of u kunt zich melden zich in de Theetuin of bij de receptie.

Om u aan te melden met de zuil volgt u de volgende stappen:

  1. Tik op het scherm om te starten
  2. U volgt de stappen door op het plaatje te klikken
  3. U klikt op boeking starten en daarna op volgende
  4. U krijgt te zien wat u wilt boeken
  5. Wij vragen uw naam, telefoonnummer, mailadres en kenteken in te vullen (kenteken zodat wij makkelijk kunnen zien of u het bent). Bevestig vervolgens de boeking
  6. U krijgt de mogelijkheid per pin te betalen. Wilt u contant betalen dan stopt de pin vanzelf en komen wij met u afrekenen of u meld zich bij de receptie in de Theetuin.

Wilt u toch nog langer blijven, dan kunt u op de aangegeven vertrekdag weer bijboeken via de zuil of zich melden bij de receptie.

Voor vragen mag u altijd bellen of bij ons langskomen!

Tenslotte horen we graag tijdens of na uw verblijf, hoe u ons camperpark ervaren heeft via onze feedback pagina

Chat openen
Je kunt dagelijks tot 22 uur inchecken via de aanmeldzuil. Heb je een vraag waarmee we je kunnen helpen?