Camperpark Kostverloren is de gehele winter geopend. In de douche en toiletruimte is er vloerverwarming. U kunt water vullen, lozen en chemisch toilet ledigen. Wilt u een wasje draaien of drogen ? Wij hebben een wasmachine en droger tegen betaling. Munten bij de receptie te verkrijgen.

Welkom camperaars

Welkom bij camperpark Kostverloren. Bij de naastgelegen Camping Kostverloren hebben wij een Camperpark gerealiseerd met 43 plaatsen. Iedere plaats is ruim van opzet, campers staan wat schuin geparkeerd zodat u toch wat van u af kan kijken. Naast de camper is er een mooie ruime plaats met gras waar u heerlijk kunt zitten. Iedere plek is afgescheiden door een stukje haag waardoor het duidelijk is wat uw plaats is. Op iedere plaats is 10 ampére stroom. We vragen u geen tapijtjes te leggen zodat we het gras mooi houden, ook voor de gasten die na u komen. We hebben geprobeerd veel ruimte en rust te creëren met een uitzicht over de weilanden, brede paden en ieder een eigen stukje. Aan de achterzijde is een doorkijk gemaakt om het uitzicht nog beter te laten zijn. Er wordt een een jeu de boules baan gemaakt.( Binnenkort leggen we de jeu de boules baan aan, vergeet uw ballen niet ). Natuurlijk kun u gebruik maken van de wifi!

Komende periode zullen we het park nog wat mooier maken, wat bankjes plaatsen en nog wat bloeiende planten zetten zodat we volgend jaar mooie kleuren op het veld zien. Honden zijn welkom maar wel aangelijnd, ook op uw plaats. Ruim de uitwerpselen op ook als u langs in de berm loopt, wel zo prettig voor de gasten, de buurt en voor ons.

Wij hebben een sanitair unit met 4 x wc, urinoir, 2 wasruimtes met warm en koud water, 4 douches ( 0.50 ) en een aantal wastafels. Aan de buitenkant zijn er 3 afwasruimtes met warm en koud water. De ruimte wordt verwarmd door vloerverwarming. Rondom de unit is het verhard en de voorkant heeft een overkapping zodat u altijd droog staar. Naast de unit staat de afstort voor chemisch toilet en er is een plek om vuil water te lozen de de tank te vullen met schoon water. Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van een wasmachine en droger. Deze staan in de toilet ruimte. De papier en afvalcontainer staat net buiten het camperpark. Naast de container staat ook een glascontainer, hier alleen glas in gooien!

Chat openen
Je kunt dagelijks tot 22 uur inchecken via de aanmeldzuil. Heb je een vraag waarmee we je kunnen helpen?